Ha Ön legalább egy 1.5 milliárd forint éves árbevételű
vállalkozás tulajdonosa és a cégét

Egészben vagy részben
el kívánja adni
Külföldön kíván
cégfelvásárlásokkal terjeszkedni
Tőkét, tulajdonostársat
szeretne cégébe vonni

akkor a CFI Hungary Zrt. Magyarország piacvezető vállalatértékesítési és felvásárlási (M&A) tranzakciós tanácsadó cége segítséget nyújt Önnek.

Cégeladás a legjobb feltételek mellett
Tekintse meg kisfilmünket!

Kik vagyunk?

A CFI Hungary Zrt. Magyarország vezető, hazai tulajdonú vállalati pénzügyi tanácsadó cége, amely 2006-os alapítása óta a lokális jelenlét mellett elsősorban a közép-európai piacra fókuszál. A cég 2006 óta több mint 100 partnerének a cégeladási, felvásárlási tranzakciós elképzeléseit váltotta valóra mintegy 1.5 Md Eur értékben. Célunk az értékteremtés, a tulajdonosi érték maximalizálása.

 

2018. márciusában csatlakoztunk Közép-Európa vezető vállalati pénzügyi csoportjához a CFI Corporate Finance International Group-hoz. (www.thecfigroup.com) A világ 18 országában rendelkezünk képviselettel. 2006-os megalakulásunk óta több mint 500 határokon átnyúló üzletet zártunk le sikeresen.

TOVÁBB

Globális jelenlét

0 ország

0 társaság

0 M&A szakember

A CFI Hungary Zrt. 2018-ban csatlakozott a CFI Group-hoz a világ egyik vezető cégértékesítési csoportjához. A Corporate Finance International a mid market (<500 m EUR) tranzakciók M&A (vállalat-felvásárlás) tanácsadóinak nemzetközi együttműködése.

 

A CFI-t 2006-ban alapította a csoport jelenlegi holland, német, svájci és amerikai tagtársasága. A kezdeti 3 tagról a csoport napjainkra 14 tagúra bővült, irodáival és leányvállalataival világszerte 18 országben van jelen. Minden tagvállalat a CFI Group részvényese.

TOVÁBB

Legutóbbi tranzakcióink

TOVÁBB

Csapatunk

Ézsöl Gábor

Partner, Igazgatósági tag

Gábor az IFUA Horváth & Partnernél kezdte karrierjét, majd a Wallis Rt-nél lett M&A menedzser, aminek a keretében cégértékeléseket, átvilágításokat, cégátstruktúrálásokat és válságkezeléseket végzett.

Ezután megalapította 2006-ban a CFI Hungary-t, melynek vezérigazgatója volt 2010-2020 között. Azóta számos M&A ügyletben és finanszírozás szervezésben vett részt (€100 millió értékben)

Fekete Márk

Partner, Igazgatósági tag

Okleveles közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett vezetés-szervezés szakirányon.

Szakterülete a vállalatfelvásárlásokhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások. Tapasztalatait többek között, vállalati stratégiák és jövőképalkotás, üzleti tervezés és projektértékelések területén szerezte. A CFI Hungary vezérigazgatója 2021 óta.

Dr. Zavagyil Zoltán

Befektetési igazgató

Magyarország egyetlen kizárólag reorganizációval foglalkozó cégének a Dr. Zavagyil és Társai Kft.-nek (www.drzavagyil.hu) tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. Magyarországon 2008-ban elnyerte a legrangosabb szakmai tanácsadási elismerésnek számító Legjobb Tanácsadási Projekt VTMSZ- Garai Tamás Díjat. Számos cikk és publikáció szerzője. 2018-ban külsős munkatársként csatlakozott a CFI Hungary Zrt. csapatához.

TOVÁBB

Miben tud Önnek segíteni a CFI Hungary Zrt.?

Cégeladás

Olyan tulajdonos-cégvezetőknek akik, belefáradtak cégük vezetésébe, magánvagyonként akarják realizálni a céges vagyont, akiknek nincsen a családjában olyan hozzátartozója, aki továbbvigye a vállalkozást

Cégfelvásárlás

Akik cégük növekedését külföldi vállalatfelvásárlásokkal (akvizíciókkal) szeretnék felgyorsítani

Tőkebevonás

Ha Ön tulajdonostársat keres maga mellé a vállalkozásába

Cégértékelés

Mennyit ér az Ön cége? Ezt minden tulajdonosnak tudnia kell!

Legfrissebb bejegyzés

2021 június 2. | Molnár Péter

A hazai tulajdonú, legalább négycsillagos hotelek jelentős része felújításra használta ki a kényszerű szünetet, így várja az újranyitást. Befektetőtárs, üzleti partner bevonásában egyelőre kevés számban gondolkodnak annak ellenére, hogy legkorábban 2022-23-ra remélik elérni a 2019-es bevételüket. A nyitást követően legtöbbjük a munkaerőhiánytól, a pályaváltásra kényszerült, szakképzett alkalmazottak pótlásának nehézségeitől tart. A CFI Hungary Zrt. friss szakági felmérésének összefoglalója.

TOVÁBB

Kapcsolat

CFI Hungary Zrt.

Cím:

H-1123 Budapest,

Alkotás utca 53. F épület, II. emelet

(Bejárat a Csörsz utca 35. felől)

Email:

cfihungary@thecfigroup.com

Telefonszám:

+36 1 374-0934

Fax:

+36 1 374-0935