Ézsöl Gábor

Partner, Igazgatósági tag

Gábor az IFUA Horváth & Partnernél kezdte karrierjét, majd a Wallis Rt-nél lett M&A menedzser, aminek a keretében cégértékeléseket, átvilágításokat, cégátstruktúrálásokat és válságkezeléseket végzett.

Ezután megalapította 2006-ban a CFI Hungary-t, melynek vezérigazgatója volt 2010-2020 között. Azóta számos M&A ügyletben és finanszírozás szervezésben vett részt (€100 millió értékben)

Fekete Márk

Partner, Igazgatósági tag

Okleveles közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett vezetés-szervezés szakirányon.

Szakterülete a vállalatfelvásárlásokhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások. Tapasztalatait többek között, vállalati stratégiák és jövőképalkotás, üzleti tervezés és projektértékelések területén szerezte. A CFI Hungary vezérigazgatója 2021 óta.

Dr. Zavagyil Zoltán

Befektetési igazgató

Magyarország egyetlen kizárólag reorganizációval foglalkozó cégének a Dr. Zavagyil és Társai Kft.-nek (www.drzavagyil.hu) tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. Magyarországon 2008-ban elnyerte a legrangosabb szakmai tanácsadási elismerésnek számító Legjobb Tanácsadási Projekt VTMSZ- Garai Tamás Díjat. Számos cikk és publikáció szerzője. 2018-ban külsős munkatársként csatlakozott a CFI Hungary Zrt. csapatához.

Török Bálint

Tranzakciós menedzser
A Corvinus Egyetem gazdálkodási karán diplomázott, Pénzügy főszakirányon.
20 évnyi tapasztalattal rendelkezik elsősorban hazai kis és közepes méretű vállalatok és projektek átvilágítása és vállalatértékelése terén valamint kontrolling projektekben, projektek vezetőjeként is. Számos iparágban vett részt M&A tranzakciókban, vevői és eladói oldalon is, beleértve a tranzakciók finanszírozás szervezését.

Börcsök Péter

Tranzakciós menedzser
Mester diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, pénzügy és vállalatértékelés szakon.
Tanácsadóként a KKV szektornak nyújtott tranzakciós tanácsadói munkákból szerzett tapasztalatot. Számos különböző ingatlan adás-vételi és értékelési munkákban vett részt. Majd egy kockázati tőkealapnál dolgozott, melynek kapcsán számos start-up és növekedésben lévő társasággal találkozott. A CFI-nál elsősorban M&A ügyekben és cégértékelésekben vesz részt.

Kerekes Bence

Tranzakciós menedzser
A Lundi egyetemen végezte a mester képzést vállalati pénzügyi menedzsment szakon, míg az alapképzést a Budapest Corvinus Egyetem pénzügy és számvitel szakán.
Tapasztalatai között szerepelnek pénzügyi átvilágítások, vállalat értékelések, finanszírozás szervezések és kontrolling riportok kialakítása.

Tárnok Róbert

Tranzakciós menedzser
A németországi Frankfurt School of Finance & Management mesterképzésén szerzett vállalati pénzügy szakon mester diplomát, az alapképzést a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte pénzügy és számvitel alapszakon.
Frankfurtban szerzett befektetési banki tapasztalatot akvizíciós finanszírozások strukturálásában a Commerzbanknál, 2019 óta a CFI csapatában több közepes és nagy méretű vállalkozás átvilágítását és értékelését vezette sikeresen. Ezen kívül eladó és vevő oldalon is vett már részt tranzakciókban többek között kiskereskedelemben, energiaiparban, gyógyszer- és egészségiparban és szállodaiparban.

Bajalinov Kristóf

Szenior befektetési tanácsadó
Kristóf az alapdiplomáját a holland Ultrecht Gazdasági Egyetemen szerezte meg, dicsérettel (Cum laude), a mesterképzést pedig Rotterdamban szerezte meg Erasmus ösztöndíj keretein belül, Pénzügy szakon.
Az alapdiploma megszerzését követően Pénzügyi elemzőként dolgozott az ABN AMRO Bankban Amszterdamban. Itthon először az Ernst & Young-nál folytatta a karrierjét, ahol cégértékeléseket és üzleti modelleket készített, majd a Morgan Stanley-nél dolgozott, ahol főként vállalati hitelek elemzésével foglalkozott.
Ezt követően a Raiffeisen Bankban folytatta szakmai pályafutását, ahol a befektetési csapat tagjaként cégértékeléssel foglalkozott.

Tárkányi Péter

Befektetési tanácsadó
Diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy mesterszakán szerezte, vállalati pénzügyek szakirányon. Az alapképzést szintén a Corvinus Egyetemen, gazdálkodási és menedzsment szakon végezte.
Tapasztalatai között szerepelnek banki finanszírozások szervezése, vállalatértékelések, üzleti tervek készítése és M&A projektek.

Rókusfalvy Zsombor

Befektetési tanácsadó
Svájcban szerezte diplomáját szállodamenedzsment szakon.
Pénzügyi és befektetési területen, valamint a hazai és nemzetközi szállodaiparban egyaránt széleskörű tapasztalattal rendelkező tanácsadó. Svájci tanulmányait követően a Four Seasons szállodaláncnál szerzett sokéves tapasztalatot pénzügyi területen. Szakmai karrierje során megfordult Budapesten, Angliában és Las Vegasban ahol több sikeres fejlesztési projekt megvalósítása fűzödik a nevéhez.
Ezt követően szakmai- és iparágfüggetlen pénzügyi befektetésekkel egyaránt foglalkozik Magyarországon a CFI Hungary Zrt.-vel együttműködésben.

Bálint Teodora

Befektetés elemző
Teodóra az egyetemi alapképzést a kolozsvári Babes–Bolyai Tudományegyetemen, angol nyelvű tagozatán, Bank és pénzügy szakirányon végezte. Mesterdiplomáját szintén a Babes–Bolyai Tudományegyetemen, Vállalati pénzügyi menedzsment szakirányon szerezte.
Főként M&A tanácsadási projektekben vesz részt (a pénzügyi átvilágítások, üzleti tervezések, megvalósíthatósági tanulmányok a szálloda szektoron belül).

Nagy Attila

Marketing tanácsadó
Műszaki (Könnyűipari Műszaki Főiskola) alapvégzettség után a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán marketing menedzser szakoklevelet (1992), majd a Zalaegerszegi Pénzügyi és Számviteli Főiskolán pénzügyi szakközgazda oklevelet (1995) szerzett. Több magyarországi termelő és kereskedelmi cég felső vezetőjeként széles körű tapasztalatokat szerzett, amiket a CFI Hungary Zrt. marketing tanácsadójaként kamatoztat.