Fekete Márk

Partner, Igazgatósági tag

Okleveles közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett vezetés-szervezés szakirányon.

Szakterülete a vállalatfelvásárlásokhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások. Tapasztalatait többek között, vállalati stratégiák és jövőképalkotás, üzleti tervezés és projektértékelések területén szerezte. A CFI Hungary vezérigazgatója 2021 óta.

Ézsöl Gábor

Partner, Igazgatósági tag

Gábor az IFUA Horváth & Partnernél kezdte karrierjét, majd a Wallis Rt-nél lett M&A menedzser, aminek a keretében cégértékeléseket, átvilágításokat, cégátstruktúrálásokat és válságkezeléseket végzett.

Ezután megalapította 2006-ban a CFI Hungary-t, melynek vezérigazgatója volt 2010-2020 között. Azóta számos M&A ügyletben és finanszírozás szervezésben vett részt (€100 millió értékben)

Dr. Zavagyil Zoltán

Befektetési igazgató

Magyarország egyetlen kizárólag reorganizációval foglalkozó cégének a Dr. Zavagyil és Társai Kft.-nek (www.drzavagyil.hu) tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. Magyarországon 2008-ban elnyerte a legrangosabb szakmai tanácsadási elismerésnek számító Legjobb Tanácsadási Projekt VTMSZ- Garai Tamás Díjat. Számos cikk és publikáció szerzője. 2018-ban külsős munkatársként csatlakozott a CFI Hungary Zrt. csapatához.

Börcsök Péter

Igazgató
Mester diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, pénzügy és vállalatértékelés szakon.
Tanácsadóként a KKV szektornak nyújtott tranzakciós tanácsadói munkákból szerzett tapasztalatot. Számos különböző ingatlan adás-vételi és értékelési munkákban vett részt. Majd egy kockázati tőkealapnál dolgozott, melynek kapcsán számos start-up és növekedésben lévő társasággal találkozott. A CFI-nál elsősorban M&A ügyekben és cégértékelésekben vesz részt.

Wilder Ádám

Igazgató
Több mint 10 éves corporate és tanácsadási szakmai tapasztalatát az átvilágítás, vállalati stratégia, üzleti tervezés, üzletfejlesztés és projektértékelés területein szerezte. Kiemelt jelentőségű szakértelemmel rendelkezik az energiaszektorban, valamint az ingatlan és kereskedelmi piacokon.
Okleveles közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett vállalati pénzügyek szakirányon és vállalatértékelés mellékszakirányon.

Török Bálint

Tranzakciós menedzser
A Corvinus Egyetem gazdálkodási karán diplomázott, Pénzügy főszakirányon.
20 évnyi tapasztalattal rendelkezik elsősorban hazai kis és közepes méretű vállalatok és projektek átvilágítása és vállalatértékelése terén valamint kontrolling projektekben, projektek vezetőjeként is. Számos iparágban vett részt M&A tranzakciókban, vevői és eladói oldalon is, beleértve a tranzakciók finanszírozás szervezését.

Kerekes Bence

Tranzakciós menedzser
A Lundi egyetemen végezte a mester képzést vállalati pénzügyi menedzsment szakon, míg az alapképzést a Budapest Corvinus Egyetem pénzügy és számvitel szakán.
Tapasztalatai között szerepelnek pénzügyi átvilágítások, vállalat értékelések, finanszírozás szervezések és kontrolling riportok kialakítása.

Tárnok Róbert

Tranzakciós menedzser
A németországi Frankfurt School of Finance & Management mesterképzésén szerzett vállalati pénzügy szakon mester diplomát, az alapképzést a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte pénzügy és számvitel alapszakon.
Frankfurtban szerzett befektetési banki tapasztalatot akvizíciós finanszírozások strukturálásában a Commerzbanknál, 2019 óta a CFI csapatában több közepes és nagy méretű vállalkozás átvilágítását és értékelését vezette sikeresen. Ezen kívül eladó és vevő oldalon is vett már részt tranzakciókban többek között kiskereskedelemben, energiaiparban, gyógyszer- és egészségiparban és szállodaiparban.

Bajalinov Kristóf

Szenior befektetési tanácsadó
Kristóf az alapdiplomáját a holland Ultrecht Gazdasági Egyetemen szerezte meg, dicsérettel (Cum laude), a mesterképzést pedig Rotterdamban szerezte meg Erasmus ösztöndíj keretein belül, Pénzügy szakon.
Az alapdiploma megszerzését követően Pénzügyi elemzőként dolgozott az ABN AMRO Bankban Amszterdamban. Itthon először az Ernst & Young-nál folytatta a karrierjét, ahol cégértékeléseket és üzleti modelleket készített, majd a Morgan Stanley-nél dolgozott, ahol főként vállalati hitelek elemzésével foglalkozott.
Ezt követően a Raiffeisen Bankban folytatta szakmai pályafutását, ahol a befektetési csapat tagjaként cégértékeléssel foglalkozott.

Bálint Teodóra

Befektetés tanácsadó
Teodóra az egyetemi alapképzést a kolozsvári Babes–Bolyai Tudományegyetemen, angol nyelvű tagozatán, Bank és pénzügy szakirányon végezte. Mesterdiplomáját szintén a Babes–Bolyai Tudományegyetemen, Vállalati pénzügyi menedzsment szakirányon szerezte.
Főként M&A tanácsadási projektekben vesz részt (a pénzügyi átvilágítások, üzleti tervezések, megvalósíthatósági tanulmányok a szálloda szektoron belül).

Móder Mercédesz

Befektetés tanácsadó
Okleveles közgazdászként a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett gazdálkodás és menedzsment alap, majd pénzügy mester szakokon. Tapasztalatait vállalati tranzakciós tanácsadási szolgáltatások során szerezte. Feladatai között szerepeltek vállalati felvásárlást támogató átvilágítási teendők, vállalatértékelés, és üzleti tervezés, valamint vállalati stratégiát és működést bemutató dokumentációk készítése. Felvásárlások esetén projekt-értékelésben és potenciális célpontok keresésében vett részt.

Szabó Réka

Befektetés tanácsadó
Pénzügyi közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett befektetéselemző szakirányon. Szakterülete a vállalatfelvásárlásokhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások. Tapasztalatait többek között átvilágítások, üzleti tervezés és projektértékelések területén szerezte. 2,5 éves tanácsadói karrierje alatt számos iparágban szerzett ismereteket mint az autóipar, szálloda piac és a biztosítói szektor.

Tóth Dóra Thea

Befektetés tanácsadó
Tapasztalatai között szerepelnek vállalati felvásárlást támogató átvilágítási teendők, vállalatértékelés, üzleti tervezés, vállalati stratégiát és működést bemutató dokumentációk készítése, valamint tulajdonosi kontrolling riportok készítése.
Okleveles közgazdászként a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett pénzügy és számvitel alapszakon, majd pénzügy mester szakokon vállalati pénzügyek szakirányon.

Valler Krisztina

Befektetés elemző
Az alapképzést a Corvinus-on végezte pénzügy-számvitel szakon, a mesterképzést pedig az ELTE-n, szintén pénzügyön. Tapasztalatait vállalati kontrolling tanácsadási szolgáltatások során szerezte. Korábban dolgozott az egyik legnagyobb hazai bankban, mint ALM szakértő, előtte pedig egy nagy pénzügyi auditokat folytató cégnél volt pénzügyi elemző.

Veisz Klaudia

Befektetés elemző
Releváns tapasztalatait pénzügyi kontrolling elemzőként szerezte meg a haza reptéri szervezetnél, ahol a gyakorlati éveit is töltötte. Tanulmányaimat a Corvinus Egyetem pénzügy mesterszakán végezte.

Zsombéki András

Befektetés elemző
Tapasztalatait az OTP Bank betéti osztályán kezdte gyakornokként, majd egy könyvelési tanácsadó cégnél helyezkedett el könyvelő, utána pedig könyvvizsgáló asszisztensként. 2021. április óta dolgozik a CFI Hungary-nél Befektetési elemző pozícióban. A Pécsi Tudományegyetem pénzügy számvitel szakán végezte el az alapképzést, majd ugyanitt Pénzügy mesterszakon diplomázott jeles minősítéssel.